Crème tegen melasma

Opzoek naar een crème tegen melasma?

Wij helpen u graag verder. Melasma is een vervelend huidprobleem dat ontstaat in je hormoonhuishouding. We noemen melasma ook wel zwangerschapsmasker, omdat veel vrouwen tijdens de zwangerschap hier last van krijgen. Dat komt omdat de hormonen tijdens de zwangerschap in de war kunnen raken, waardoor er een uitslag van bruinige vlekken in het gezicht kan ontstaan. Wanneer je last krijgt van melasma wanneer je helemaal niet zwanger bent, maar wanneer je wel gebruik maakt van een vorm van anticonceptie. Dan is de kans groot dat daar de oorzaak ligt. Zodra je dan stopt met het gebruik van anticonceptie, of wanneer je zwangerschap voorbij is, dan trekt melasma vanzelf weer weg.

creme tegen melasma, creme tegen melasma tijdens zwangerschap

Welke crème kan ik gebruiken tijdens de zwangerschap?

Een zwangerschapsmasker verminderen tijdens zwangerschap kan ook. Echter is de kans dan wel heel groot dat de uitslag weer terugkomt. Maar dergelijke crèmes kun je tijdens de zwangerschap wel gewoon gebruiken. Een goede crème dat melasma doeltreffend bestrijdt is Skinlight crème. Skinlight wordt gebruikt voor heel veel verschillende huidkwalen, waaronder ook zwangerschapsmasker. De crème gebruik je twee keer per dag gedurende 4-7 weken. Binnen vier weken behoor je licht resultaat te zien, zodra je resultaat opmerkt, dan verloopt het proces zeer spoedig.

Crème tegen melasma na zwangerschap

Skinlight huidcrème kan ook zeker na de zwangerschap gebruikt worden. De crème tegen melasma is erop gericht om de huid stap voor stap lichter te maken. Ultiem dus voor het bestrijden van de donkere uitslag die ontstaan is door melasma. Ook wanneer de oorzaak bij jou door iets heel anders komt, kun je genoemde crème ook zorgeloos toepassen.

Wil je meer weten over zwangerschapsmasker of te weten komen welke manieren van bestrijding je ook kunt toepassen? Neem dan eens een kijkje bij de volgende handige bronnen.

Pigmentvlekken tijdens de zwangerschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>